Курси факультативу з підготовки до ЗНО

 

 

Бахмутський медичний коледж має багаторічний досвід у сфері надання освітніх послуг з підготовки абітурієнтів до вступу у ВНЗ. Цей вид освітньої діяльності розпочато у 1995 році. Основне завдання підготовчих курсів — забезпечити якісну підготовку учнів для вступу до коледжу.

Навчальний план підготовчих курсів розрахований на 26 тижнів (з листопада по квітень) з предметів: біологія, українська мова.

Навчання проходить у неділю з 9.00 до 15.00. Заняття тривалістю 6-7 академічних годин, по 3-4 години з кожної дисципліни.

Заняття проводяться на високому професійному рівні  за затвердженими програмами. Навчання на підготовчих курсах допоможе вам повторити весь програмний матеріал  з біології, української мови. Ми допомагаємо систематизувати вже наявні знання і підготуватися до зовнішнього незалежного оцінювання для випускників 11-х класів і для вступних іспитів випускників 9-х класів. Для слухачів підготовчих курсів проводяться тематичні підсумкові тестування, а також тренувальні контрольні роботи, в яких використовуються завдання, за ступенем складності наближені до завдань вступних іспитів з незалежного тестування.

За підсумками минулих років більшість випускників наших курсів стали студентами Бахмутського медичного коледжу (99%). За результатами успішності ті студенти, які вступили до коледжу після навчання на підготовчих курсах, більш успішно проходять адаптаційний період та засвоюють навчальний матеріал з фундаментальних дисциплін.

ПІДГОТОВЧЕ ВІДДІЛЕННЯ: 
кімн. 204,
тел.+38 (095) 438-63-56,

e-mail:  olesya-voroncova@ukr.net